Páginas

6 de abril de 2017

Tast Tech: #RealitatVirtual (10 de maig) al Prat de Llobregat


[CAT]

El CC Sant Jordi-Ribera Baixa, del Prat de Llobregat (Barcelona), inaugura un nou cicle d'activitats per fer accessibles les novetats tecnològiques, amb la finalitat d'apropar-les a la ciutadania, donant a conéixer en què consisteixen i veient alguns exemples de les seves aplicacions en la vida quotidiana. 

Aquest interessant cicle s'iniciarà el proper 10 de maig (de 19h a 21h) amb la temàtica de la Realitat Virtual, a partir d'una activitat que anirà a càrreg de l'equip All VR Education.

Aquesta primera activitat estarà enfocada en donar a conèixer què és la Realitat Virtual i el públic assistent podrà experimentar-ho de primera mà, amb:

  • Immersió en diferents escenaris virtuals: terror, videojocs i altres apps.
  • Demo amb HTC Vive: podràs provar unes ulleres de VR i deixar anar l'artista que portes dins amb Tilt Brush, el pinzell de pintura virtual.
  • Construcció de cardboards (un visor de VR de cartró, on acoplar el teu smartphone i així endinsar-te en altres móns).
  • Realització de fotos en 360º i visualització des del cardboard de cartró.

I, si veniu acompanyats dels més petits, aquests estaran d'allò més entretinguts, ajudant-vos a decorar el visor de VR,  fent immersió en entorns virtuals infantils i practicant la creació d'escenaris 3D amb CoSpaces (nens i nenes a partir de 8 anys), amb l'ajuda dels adults.

Entrada: 3€
Inscripció prèvia necessària, en aquest enllaç.


(El CC es reserva el dret a suspendre l'activitat en cas que no hi hagi un mínim d'inscrits).

Actualizació: Consulta l'entrevista a El Prat Radio, amb més detalls sobre l'event:







Equip All VR Education.



[CAST]

El CC Sant Jordi-Ribera Baixa, del Prat de Llobregat (Barcelona), inaugura un nuevo ciclo de actividades para hacer accesibles las novedades tecnológicas, con la finalidad de acercarlas a la ciudadanía, cando a conocer en qué consisten y viendo algunos ejemplos de sus aplicaciones en la vida cotidiana. 



Este interesante ciclo se iniciará el próximo 10 de mayo (de 19h a 21h) con la temática de la Realitat Virtual, a partir de una actividad que irá a cargo del equipo All VR Education.

Esta primera actividad estará enfocada a dar a conocer qué es la Realidad Virtual y el público asistente podrá experimentar-la de primera mano, con:

  • Inmersión en diferentes escenarios virtuales: terror, videojuegos y otras apps.
  • Demo con HTC Vive: podrán probar unas gafas de VR y dejar ir el artista que llevan dentro, con Tilt Brush, el pincel de pintura virtual.
  • Construcción de cardboards (un visor de VR de cartón, en el que acoplar su smartphone e introducirse de esta manera en otros mundos virtuales). 
  • Realitzación de fotos en 360º y visualitzación desde el dispositivo cardboard de cartón.

Y, si venís acompañados de los más pequeños, estos estarán de los más entretenidos, ayudando a decorar el visor de VR,  realizando inmersión en entornos virtuales infantiles y practicando la creación de escenarios 3D con CoSpaces (niños y niñas a partir de 8 años), con la ayuda de los adultos.

Entrada: 3€
Inscripción prèvia necesaria, en este enlace.

(El CC se reserva el derecho de suspender la actividad en el caso de que no haya un mínimo de inscritos).

Actualización: Consulta la entrevista de El Prat Radio, con más detalles sobre el evento:




Equip All VR Education.